Здоров'я

Над створенням нашої кондитерської ми працювали понад 8 років, ретельно вивчаючи досвід найкращих зарубіжних та вітчизняних аналогів, проводячи моніторинг вітчизняного та зарубіжного ринків.

Аналізуючи багаторічний досвід роботи аналогічних закладів, як у нашій країні, так і за кордоном, ми визначили для себе основну стратегію створення та розвитку нашого підприємства – створення єдиної потужної команди професіоналів – однодумців, робота лише з високоякісною натуральною сировиною без жодних синтетичних добавок та консервантів, і, як результат, створення якісного та ексклюзивного продукту, що залишає незабутні враження.

В штаті кондитерської O'Cacao! з самого відкриття працює лікар з гігієни харчування і сировина, що надходить на підприємство, найсуворішим чином контролюється, а готова продукція, у свою чергу, контролюється через відбір проб трьома бактеріологічними лабораторіями.
Хочется отметить, что в штате кондитерской O'Cacao!  с самого открытия работает врач по гигиене питания и поступающее на предприятие сырье строжайшим образом  контролируется, а готовая продукция, в свою очередь, контролируется через отбор проб  тремя бактериологическими лабораториями. 

Використовуючи в роботі нашого підприємства традиційний віковий досвід кондитерської справи, ми не забуваємо і про високий темп сучасного життя, мінливість смаків споживача. Для цього ми проводимо постійний аналіз стану кондитерського ринку, ретельно вивчаючи всі новітні досягнення у цій галузі та впроваджуючи найкращі з них у своє виробництво.

Важливо! Ми не використовуємо у своєму виробництві: сахарин, аспартам, цикламати, ацесульфатам – К (Sunnet), сукралоза (Splenda), неотам, отизон (найновіша розробка українських вчених).